Menu
Количка

Ограничители с въже или лента

Метални ограничителни колчета/стопери с лента или с въже. С помощта на тези ограждения ще може да ограничите определена зона или да забраните достъп до нея, както и да използвате огражденията за указване на посоката в зали, ресторанти, банки, хотели, конференции и събития и други мероприятия. Подходящи за рекламни събития, презентации, заседателни зали, различни институционални сгради, музеи, библиотеки, конференции, хотели, казина и игрални зали, посрещане на официални гости.
Стабилен и елегантен хромиран ограничителен пилон/стопер с черна лента.  Лентата е вградена в стопера, изтегля се и се закача за следващото ограждение. Могат да бъдат свързани в произволни форми. Произведени са от неръждаема стомана. Устойчиви са на корозия, издръжливи и лесни за почистване. С ..
90.00лв. Без данък:75.00лв.
Стабилен и елегантен хромиран ограничителен стопер с червена лента.  Лентата е вградена в стопера, изтегля се и се закача за следващото ограждение. Могат да бъдат свързани в произволни форми. Произведени са от полирана стомана, издръжливи и лесни за почистване. С помощта на тези стопери ще може..
90.00лв. 66.00лв. Без данък:55.00лв.
Стабилен и елегантен хромиран ограничителен стопер със синя лента.  Лентата е вградена в стопера, изтегля се и се закача за следващото ограждение. Могат да бъдат свързани в произволни форми. Произведени са от неръждаема стомана, издръжливи и лесни за почистване. С помощта на тези стопери ще мож..
90.00лв. Без данък:75.00лв.
Хромирана рамка с формат "ПОРТРЕТ" А4(21*29,7 см.) за стопер с лента. Накрайник за поставяне на поставката върху ограничително колче с лента. Външи размери - ширина 22 см. и височина - 33 см. В цената са включени и плексиглас и стериопор за удобно поставяне на лист А4 и лесна смяна на надп..
60.00лв. Без данък:50.00лв.
Монтираща се на стена прибираща се глава хром с червена лента. Перфектен избор за всяко място, където няма достатъчно място за бариерен стълб. Прибиращата се глава се доставя с лента в червен цвят с дължина 300 см. Този комплект включва: глава за стенен монтаж, скоба за закачане на лентата, дюб..
90.00лв. Без данък:75.00лв.
Стабилено и елегантено черно метално ограничително колче с червена лента.  Лентата е вградена в ограждението, изтегля се и се закача за следващото ограждение. Могат да бъдат свързани в произволни форми. Произведени са от стомана, издръжливи и лесни за почистване. С помощта на тези ограждения ще..
90.00лв. 66.00лв. Без данък:55.00лв.
Стабилено и елегантено черно метално ограничително колче с черна лента.  Лентата е вградена в ограждението, изтегля се и се закача за следващото ограждение. Могат да бъдат свързани в произволни форми. Произведени са от стомана, издръжливи и лесни за почистване. С помощта на тези ограждения ще м..
90.00лв. Без данък:75.00лв.
Стабилено и елегантено златисто метално ограничително колче с червена лента.  Лентата е вградена в ограждението, изтегля се и се закача за следващото ограждение. Могат да бъдат свързани в произволни форми. Произведени са от полирана стомана, издръжливи и лесни за почистване. С помощта на тези о..
90.00лв. Без данък:75.00лв.
Комплект от две стабилени и елегантени златисти метални ограничителни пилона/колчета с едно червено въже.  Въжето е велурно със златисти самозатварящи се куки за закачане. Стоперите могат да бъдат свързани в произволни форми. Произведени са от полирана стомана, издръжливи и лесни за почистване...
252.00лв. 180.00лв. Без данък:150.00лв.
Комплект от две стабилени и елегантени сребристи метални ограничителни пилона/колчета с едно червено въже.  Въжето е велурно със сребристи самозатварящи се куки за закачане. Стоперите могат да бъдат свързани в произволни форми. Произведени са от полирана стомана, издръжливи и лесни за почистван..
252.00лв. 180.00лв. Без данък:150.00лв.
Стабилено и елегантено златисто метално ограничително колче с червено или трикольорно въже.  Въжето е велурно със златисти самозатварящи се куки и се закача за следващото ограждение. Стоперите могат да бъдат свързани в произволни форми. Произведени са от полирана стомана, издръжливи и лесни за ..
150.00лв. Без данък:125.00лв.
Стабилено и елегантено сиво(хром) метално ограничително колче с въже с цвят по Ваш избор. Въжето може да бъде червено, черно, синьо или трикольорно - бяло, зелено и червено. Въжето е велурно с иноксови самозатварящи се куки и се закача за следващото ограждение. Стоперите могат да бъдат свързани в пр..
150.00лв. Без данък:125.00лв.
Показани 1 от 12 | 25 (3 Страници)