Menu
Количка

Основи за плажни пилони

Важна част при монтирането на рекламни флагове е тяхната основа. Тя се избира индивидуално, в зависимост от повърхността, на която трябва да се постави пилонът (почва, асфалт, плочки), метеорологичните особености, височината на пилона и неговото местоположение (открито или закрито пространство). За гарантирането на естетичен вид и дълготрайна употреба на Вашия плажен флаг, препоръчваме употребата на нашите специализирани стойки, предназначени за монтаж във вътрешни помещения или на открито.
Стоманен клин за забиване с ротатор. Подходящ за набиване в различни типове почви. Важна особеност е ротатора, който позволява плавно въртене на пилона и флага по посоката на вятъра.Размери: 5/53 см...
24.00лв. Без данък:20.00лв.
Производител: Blome Germany
Здрав пластмасов свредел за отговорни закрепвания на екстремни места - на плажа или в планината. Навива се лесно посредством метален върток включен в комплекта. Подходящ за пилон с размер от ф17 до ф33 мм. и от ф34 до ф55мм. Според затягане на дюзата се постига контрол на въртене по посока на вятъра..
42.00лв. Без данък:35.00лв.
Свредел/винт/ – изработен от ABS с метален ротатор на върха. Лек и здрав, подходящ за монтаж в пясък, сняг или рохка почва, с прибиращи се дръжки за лесно навиване. Важна особеност е ротатора, който позволява плавно въртене на пилона и флага по посоката на вятъра.Размери: височина: 53 см., ширина: 7..
30.00лв. Без данък:25.00лв.
Метална стойка кръст - крос база. Стойката бързо и лесно се сгъва и разгъва и това я прави лесна за транспортиране. Разполага с 4 дупки в четирите края за анкериране към повърхността при нужда. Стойката е прахово боядисана в черен цвят и се продава с полиран стоманен елемент, който е с диаметър 17 м..
39.00лв. Без данък:32.50лв.
Плоска метална стойка - плоска основа за равна повърхност. Стоманена плоска база прахово боядисана в черен цвят с размери 30/30 см. с отвор за хващане при пренасяне. Основата има дупки в четирите ъгъла за анкериране към повърхността при нужда. Стойката се продава с полиран стоманен елемент, който е ..
60.00лв. Без данък:50.00лв.
Каучукова плоска стойка - плоска база с дебелина 30мм. и тегло 15 кг. с отвор за захващане на пилона. Оребрена долна страна против приплъзване, разполага с дръжка за лесно и удобно пренасяне и ротатор за свободно въртене на флага по посока на вятъра.Размери: 50/50 см...
149.00лв. Без данък:124.17лв.
Плоска метална стойка - плоска основа за равна повърхност. Стоманена плоска база прахово боядисана в черен цвят с размери 37/37 см. с отвор за хващане при пренасяне. Основата има дупки в четирите ъгъла за анкериране към повърхността при нужда. Стойката се продава с полиран стоманен елемент, който е ..
100.00лв. Без данък:83.33лв.
Стоманен ротатор. Подходящ за закрепяне към различни повърхности. Важна особеност е ротатора, който позволява плавно въртене на 360 градуса на пилона и флага по посоката на вятъра. Размери: 5/20 см...
20.00лв. Без данък:16.67лв.
Правоъгълна черна ПВЦ база / основа за плажен пилон. Лека и удобна за транспортиране. Изработена от полиетилен и може да се пълни както с вода, така и с пясък. Степента на затягане позволява въртене на пилона и знамето по посока на вятъра.Размери: 45/45/11 см. Височината на елемента за зат..
29.90лв. Без данък:24.92лв.
Правоъгълна черна ПВЦ база / основа с вместимост 17 литра за плажен пилон със стоманен ротатор. Лека и удобна за транспортиране. Изработена от полиетилен и може да се пълни както с вода, така и с пясък. Ротаторът позволява въртенето на знамето на 360 градуса по посока на вятъра и така..
49.90лв. Без данък:41.58лв.
Пластична водна база с клапа за пълнене и източване на водата. Капацитет - до 10 литра. Транспортира се лесно в сгънат вид. Комбинира се с база кръст или с плоска метална стойка за повече устойчивост.* Това не е самостоятелна база/основа. Използва се само като допълнителна тежест, която може да се п..
15.00лв. Без данък:12.50лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)