Menu
Количка

Резервни части и аксесоари за пилони

Всички пилони закупени от нас получавате с пълен комплект аксесоари необходими за монтирането им и окачване на знамената. Предлагаме и всички възможни аксесоари и резервни части за пилони, които могат да Ви бъдат необходими в бъдеще.
Производител: Hummelt Germany
Здраво въже с дебелина 6 мм. плетено с 8 нишки специално разработено за издръжливост на слънце и външни атмосферни условия. Ниска абсорбация на вода и лесно за почистване. Разрушаващо натоварване на скъсване: 205 daN (kg.)Цената е за линеен метър.Материал: 100 % полиестер...
1.80лв. Без данък:1.50лв.
Производител: Alumast Poland
Въртяща се на 360 градуса глава с лагер с хоризонтално рамо за алуминиев пилон тип Банер с диаметър при върха 50мм. Този модел връх се поставя само на пилони без въже и е в комплект с хоризонтална тръба - рамо, което позволява знамето да бъде разпънато през цялото време дори и при безветрие. Максима..
180.00лв. Без данък:150.00лв.
Производител: Alumast Poland
Въртяща се на 360 градуса глава с лагер с хоризонтално рамо за фибростъклен пилон тип Банер с диаметър при върха 65 мм. Този модел връх се поставя само на пилони без въже и е в комплект с хоризонтална тръба - рамо, което позволява знамето да бъде разпънато през цялото време дори и при безветрие. Мак..
180.00лв. Без данък:150.00лв.
Производител: Alumast Poland
Въртяща се на 360 градуса глава за пилон. Този модел се поставя на пилон, който при върха е с вътрешен диаметър 50мм. Този модел връх се поставя само на пилони с въже - вътрешно или външно. На върха на главата има резба за болт М8, която е предвидена за поставяне на докоративен връх на пилона, за да..
72.00лв. Без данък:60.00лв.
Производител: Alumast Poland
Въртяща се на 360 градуса глава за бял пилон от фибростъкло. Този модел се поставя на пилон, който при върха е с външен диаметър 65мм. Този модел връх се поставя само на пилони с въже - вътрешно или външно. На върха на главата има резба за болт М8, която е предвидена за поставяне на докоративен връх..
72.00лв. Без данък:60.00лв.
Производител: Alumast Poland
Въртящо Г-образно рамо за пилон тип Windtracker. Рамото е в комплект с два придържащи ринга необходими за закрепването му. Този модел рамо се поставя само на пилони с вътрешно въже и позволява знамето да бъде разпънато през цялото време дори и при безветрие и позволява подмяна на знамената без да се..
204.00лв. Без данък:170.00лв.
Лебедка с манивела за пилон с височина от 6 до 12 метра. Здрава конструкция с метална дръжка за бърз и лесен монтаж. Подходяща за всички пилони с вътрешно въже за лесно и бързо вдигане и сваляне на знамето. Конструирана специално за мотаж само в пилони за знамена...
216.00лв. Без данък:180.00лв.
Производител: Flagpole Express UK
Подсилен придържащ флагов ринг направен от плътен ПВЦ материал за по-голяма издръжливост. Придържащите рингове за знаме за пилон са необходим компонен за правилното закрепване на знаме към всеки модел пилон. Чрез тях знамето се придържа близо до пилона при вятър и така се намалява възможността знаме..
7.20лв. 6.90лв. Без данък:5.75лв.
Производител: Flagpole Express UK
Подсилен придържащ ринг за бяла флагова тежест. Чрез него флаговата тежест се придържа близо до пилона при вятър и така се намалява възможността знамето да се скъса при силен вятър.Диаметър в затворено положение - 13,5 см...
36.00лв. Без данък:30.00лв.
Производител: Flagpole Express UK
Подсилен придържащ ринг за сива флагова тежест. Чрез него флаговата тежест се придържа близо до пилона при вятър и така се намалява възможността знамето да се скъса при силен вятър.Диаметър в затворено положение - 13,5 см...
36.00лв. Без данък:30.00лв.
Производител: Hampshire Flag Company UK
Тежест за знаме, която не позволява знамето да се набира нагоре по пилона и държи знамето изпънато постоянно. Тежестта се закрепя за най-доланата капса на знамето и обикаля пилона.  Флаговата тежест придържа знамето към пилона и намалява значително възможността от скъсване при вятър. Диаметърът..
72.00лв. 66.00лв. Без данък:55.00лв.
Производител: Hampshire Flag Company UK
Тежест за знаме, която не позволява знамето да се набира нагоре по пилона и държи знамето изпънато постоянно. Тежестта се закрепя за най-доланата капса на знамето и обикаля пилона. Флаговата тежест придържа знамето към пилона и намалява значително възможността от скъсване при вятър.Цвят: бял - подхо..
72.00лв. Без данък:60.00лв.
Показани 1 от 12 | 22 (2 Страници)