Menu
Количка

Плажни пилони и знамена

Плажни знамена и плажни флагове: купи плажно знаме и плажен пилон директно от производител. Плажните знамена са Вашата мобилна целогодишна реклама, която се събира в една чанта! Изработени от алуминий и фибростъкло плажните пилони са едновременно леки и здрави и подходящи за всякакви метеорологични условия. Плажните флагове са с елегантна кройка с нестандартна форма. Подходящи са за монтаж пред търговския обект, или вътре в него – при промоции или насочване на вниманието към конкретен продукт. Гарантиран ефект дори при безветрие. Трябват ни само Вашето лого и рекламно послание. Може да ги използвате за маркетинг, реклама или PR.

Важна част при монтирането на рекламни флагове е тяхната основа. Тя се избира индивидуално, в зависимост от повърхността, на която трябва да се постави пилонът (почва, асфалт, плочки), метеорологичните особености, височината на пилона и неговото местоположение (открито или закрито пространство). 

Г-образен пилон за рекламно знаме тип Банер. Този модел пилон е подходящ е за правоъгълно рекламно знаме тип Банер. Стандартно пилонът е винаги с 50 см. по-висок от дължината на поставеното знаме и при поставено знаме краят му е на 50 см. от земята. Пилонът е лека и здрава алуминиева конструкция, ко..
42.00лв. Без данък:35.00лв.
Пилон за плажно знаме. Пилонът е изработен от алуминий и фибростъкло и е изключително лек и здрав. Подходящ е за плажни знамена тип Капка или тип Перо/Сърф с със съответния размер. Пилонът е секционен състоящ се от 3 или 4 части според височината му и се събира в удобен за пренасяне текстилен к..
35.00лв. Без данък:29.17лв.
Рекламно знаме тип Банер. Класическа правоъгълна форма за разполагане на традиционен дизайн. Подходящ за монтаж пред търговския обект или вътре в него – при промоции или насочване на вниманието към конкретен продукт. Гарантиран ефект дори при безветрие. Знамето се изработва с директен дигитален печа..
30.00лв. Без данък:25.00лв.
Знамената тип Капка са най-популярния модел плажни знамена на пазара. Формата на знамето е капковидна. Знамето е изработва с технология директен печат с еднаква яркост и наситеност на напечатаните цветове и от двете страни на плата. Рекламното послание се вижда и от двете страни на палта като на гър..
27.00лв. Без данък:22.50лв.
Знамената тип Сърф/Перо са вторият най-популярен модел плажни знамена на пазара. Формата на знамето е като Сърф/Перо. Знамето е изработва с технология директен печат с еднаква яркост и наситеност на напечатаните цветове и от двете страни на плата. Рекламното послание се вижда и от двете страни на па..
25.00лв. Без данък:20.83лв.
Стоманен клин за забиване с ротатор. Подходящ за набиване в различни типове почви. Важна особеност е ротатора, който позволява плавно въртене на пилона и флага по посоката на вятъра.Размери: 5/53 см...
24.00лв. Без данък:20.00лв.
Производител: Blome Germany
Здрав пластмасов свредел за отговорни закрепвания на екстремни места - на плажа или в планината. Навива се лесно посредством метален върток включен в комплекта. Подходящ за пилон с размер от ф17 до ф33 мм. и от ф34 до ф55мм. Според затягане на дюзата се постига контрол на въртене по посока на вятъра..
42.00лв. Без данък:35.00лв.
Свредел/винт/ – изработен от ABS с метален ротатор на върха. Лек и здрав, подходящ за монтаж в пясък, сняг или рохка почва, с прибиращи се дръжки за лесно навиване. Важна особеност е ротатора, който позволява плавно въртене на пилона и флага по посоката на вятъра.Размери: височина: 53 см., ширина: 7..
30.00лв. Без данък:25.00лв.
Метална стойка кръст - крос база. Стойката бързо и лесно се сгъва и разгъва и това я прави лесна за транспортиране. Разполага с 4 дупки в четирите края за анкериране към повърхността при нужда. Стойката е прахово боядисана в черен цвят и се продава с полиран стоманен елемент, който е с диаметър 17 м..
39.00лв. Без данък:32.50лв.
Плоска метална стойка - плоска основа за равна повърхност. Стоманена плоска база прахово боядисана в черен цвят с размери 30/30 см. с отвор за хващане при пренасяне. Основата има дупки в четирите ъгъла за анкериране към повърхността при нужда. Стойката се продава с полиран стоманен елемент, който е ..
60.00лв. Без данък:50.00лв.
Каучукова плоска стойка - плоска база с дебелина 30мм. и тегло 15 кг. с отвор за захващане на пилона. Оребрена долна страна против приплъзване, разполага с дръжка за лесно и удобно пренасяне и ротатор за свободно въртене на флага по посока на вятъра.Размери: 50/50 см...
149.00лв. Без данък:124.17лв.
Плоска метална стойка - плоска основа за равна повърхност. Стоманена плоска база прахово боядисана в черен цвят с размери 37/37 см. с отвор за хващане при пренасяне. Основата има дупки в четирите ъгъла за анкериране към повърхността при нужда. Стойката се продава с полиран стоманен елемент, който е ..
100.00лв. Без данък:83.33лв.
Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)