Menu
Количка

Поръчки и доставки

Поръчки и доставки

ПОРЪЧКИ

10Потребителите имат право да поръчват всички стоки, предлагани на сайта на www.piloni.bg

10.1. Регистрацията в сайта не е задължителна, за да използвате сайта, да правите поръчки или да задавате въпроси посредством предоставените форми за попълване. За да използвате предимствата на потребителски профил в www.piloni.bg обаче, първо трябва да регистрирате такъв. С него ще получите възможност да извършвате по-лесно валидни заявки за закупуване на предлаганите в електронния магазин стоки, както и редица предимства като съхраняване на данни за доставката, удобен преглед на историята на минали поръчки, техния статус и съдържание, опция за запазване на продукти в списък с желания, за да следите по-лесно тяхната цена, да оставяте коментари в сайта и т.н.

10.2. Поръчките се приемат на сайта 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, включително в почивните дни и в дните на официалните празници. За да се генерира поръчка през сайта, не е задължително да регистрирате потребителски профил.

11За да направите поръчка през сайта www.piloni.bg, следвайте следните стъпки:

11.1. Изберете желаната стока от дадените категории.

11.2. За да добавите дадена стока към своята поръчка /виртуална кошница за пазаруване/, натиснете бутона „купи”, намиращ се в до снимката в прозореца на всяка стока. Можете да добавяте неограничен брой стоки към своята поръчка /кошница/.

11.3. В модул „Кошница” е изписан брой на добавените в кошницата продукти и общата стойностна поръчката до момента. В него може да се разглежда и променя текущия списък със стоките, по всяко време, преди потвърждение на поръчката. Там можете да определяте и количеството на стоките от един и същ вид. Не е необходимо да добавяте няколкократно стоката в кошницата. 

11.4. В случай че Потребителят не е регистриран в сайта, списъкът на стоките, включени в поръчка, която не е потвърдена от Потребителя, се изтриват от кошницата, при затваряне на сайта.

11.5. В случай, че Потребителят е регистриран в сайта и извършва поръчка, след като е влязъл в своя акаунт с името и паролата си, при затваряне на сайта, списъкът на стоките в „кошницата”, може да се запази, без да се изпраща поръчката. Непотвърдените поръчки се пазят в акаунта на Потребителя и са достъпни по всяко време за редакция или потвърждаване. 

11.6. За да изпратите поръчката е необходимо да натиснете бутона „Плащане. На страницата ще видите текущия списък с продукти,  налични в кошницата – наименование, количество, единична, обща цена. За да поръчате стоките от списъка, натиснете бутона „Плащане”. 

12. На екрана ще се появи страница, включваща няколко стъпки. Моля, попълнете необходимите данни точно и коректно. 

12.1. Във всеки един момент, преди потвърждаване на поръчката, потребителят има възможност да установи и поправи грешки, допуснати при въвеждане на информацията.

13. На посочения от Вас e-mail ще получите потвърждение на поръчката си в срок до 1 /един/ работен ден от изпращането.

14. Поръчаната от потребителя стока/и/ ще бъдат доставени с куриерска фирма Спиди АД до посочения адрес.

15. При допуснати технически грешки в публикуваната информация на Сайта, в резултат на което поръчката не може да бъде изпълнена или при изчерпана на наличност от поръчаните стоки, piloni.bg има правото, чрез уведомление до Потребителя да откаже изпълнението на поръчката и не дължи друго обезщетение на Потребителя, освен възстановяване на сумите, заплатени от потребителя, ако има такива.

16. Поръчка може да бъде направена и по следните начини:

16.1. По телефона – 0886 901 466

 Потребителят прави заявка за поръчка на посочения телефон за избраните от него стоки, като предоставя на оператора на Zname.bg необходимите данни за извършване на доставката (име и телефон на получател, адрес на доставка и т.н.) и други специални изисквания за изпълнение на поръчката, ако има такива. 

16.2. На електронна поща – piloni@abv.bg

17. Ако е необходимо, служител на www.piloni.bg ще се свърже с Вас за уточняване на подробности по доставката.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

18. Потребителят се задължава да заплати в момента на доставката на куриера, извършващ доставката пълната стойност на доставената стока, съгласно потвърдената поръчка и транспортните разходи по доставката. Ако поръчката е на стойност над 1999 лева без ДДС, доставката е безплатна за потребителя. Изключение от условието за безплатна доставка има само за стоманените и фибростъклените пилони, за които се изисква специлизиран транспорт и за тях ценова оферта за транспорт се предлага след уточнение на адреса за доставка.

ДОСТАВКА

19. Стоките, поръчани от електронния магазин www.piloni.bg се доставят до 48 часа от изпращане на поръчката от страна на Потребителя, освен в случаите, в които за конкретната стока е указан различен срок на доставка. При всички случаи, Потребителят ще бъде информиран относно срока на доставка, когато същият е по-дълъг от 48 часа. Доставки се извършват на територията на Република България.

20. Piloni.bg не носи отговорност за неточно и/или забавено изпълнение, когато това се дължи на забава по вина на куриера и/или посочени от Потребителя неверен или непълен адрес, лице за контакти и/или телефон, както и при други, независещи от piloni.bg обстоятелства.

21.  Когато доставените стоки явно не съответстват на заявените за покупка от Потребителя и това може да се установи при обикновен преглед на доставените стоки, Потребителят има право да поиска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на поръчаната.