Menu
Your Cart

Orders and deliveries

Поръчки и доставки

ПОРЪЧКИ

10Потребителите имат право да поръчват всички стоки, предлагани на сайта на www.piloni.bg

10.1. Регистрацията в сайта не е задължителна, за да използвате сайта, да правите поръчки или да задавате въпроси посредством предоставените форми за попълване. За да използвате предимствата на потребителски профил в www.piloni.bg обаче, първо трябва да регистрирате такъв. С него ще получите възможност да извършвате по-лесно валидни заявки за закупуване на предлаганите в електронния магазин стоки, както и редица предимства като съхраняване на данни за доставката, удобен преглед на историята на минали поръчки, техния статус и съдържание, опция за запазване на продукти в списък с желания, за да следите по-лесно тяхната цена, да оставяте коментари в сайта и т.н.

10.2. Поръчките се приемат на сайта 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, включително в почивните дни и в дните на официалните празници. За да се генерира поръчка през сайта, не е задължително да регистрирате потребителски профил.

11За да направите поръчка през сайта www.piloni.bg, следвайте следните стъпки:

11.1. Изберете желаната стока от дадените категории.

11.2. За да добавите дадена стока към своята поръчка /виртуална кошница за пазаруване/, натиснете бутона „купи”, намиращ се в до снимката в прозореца на всяка стока. Можете да добавяте неограничен брой стоки към своята поръчка /кошница/.

11.3. В модул „Кошница” е изписан брой на добавените в кошницата продукти и общата стойностна поръчката до момента. В него може да се разглежда и променя текущия списък със стоките, по всяко време, преди потвърждение на поръчката. Там можете да определяте и количеството на стоките от един и същ вид. Не е необходимо да добавяте няколкократно стоката в кошницата. 

11.4. В случай че Потребителят не е регистриран в сайта, списъкът на стоките, включени в поръчка, която не е потвърдена от Потребителя, се изтриват от кошницата, при затваряне на сайта.

11.5. В случай, че Потребителят е регистриран в сайта и извършва поръчка, след като е влязъл в своя акаунт с името и паролата си, при затваряне на сайта, списъкът на стоките в „кошницата”, може да се запази, без да се изпраща поръчката. Непотвърдените поръчки се пазят в акаунта на Потребителя и са достъпни по всяко време за редакция или потвърждаване. 

11.6. За да изпратите поръчката е необходимо да натиснете бутона „Плащане. На страницата ще видите текущия списък с продукти,  налични в кошницата – наименование, количество, единична, обща цена. За да поръчате стоките от списъка, натиснете бутона „Плащане”. 

12. На екрана ще се появи страница, включваща няколко стъпки. Моля, попълнете необходимите данни точно и коректно. 

12.1. Във всеки един момент, преди потвърждаване на поръчката, потребителят има възможност да установи и поправи грешки, допуснати при въвеждане на информацията.

13. На посочения от Вас e-mail ще получите потвърждение на поръчката си в срок до 1 /един/ работен ден от изпращането.

14. Поръчаната от потребителя стока/и/ ще бъдат доставени с куриерска фирма Спиди АД до посочения адрес.

15. При допуснати технически грешки в публикуваната информация на Сайта, в резултат на което поръчката не може да бъде изпълнена или при изчерпана на наличност от поръчаните стоки, piloni.bg има правото, чрез уведомление до Потребителя да откаже изпълнението на поръчката и не дължи друго обезщетение на Потребителя, освен възстановяване на сумите, заплатени от потребителя, ако има такива.

16. Поръчка може да бъде направена и по следните начини:

16.1. По телефона – 0886 901 466

 Потребителят прави заявка за поръчка на посочения телефон за избраните от него стоки, като предоставя на оператора на Zname.bg необходимите данни за извършване на доставката (име и телефон на получател, адрес на доставка и т.н.) и други специални изисквания за изпълнение на поръчката, ако има такива. 

16.2. На електронна поща – piloni@abv.bg

17. Ако е необходимо, служител на www.piloni.bg ще се свърже с Вас за уточняване на подробности по доставката.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

18. Потребителят се задължава да заплати в момента на доставката на куриера, извършващ доставката пълната стойност на доставената стока, съгласно потвърдената поръчка и транспортните разходи по доставката. Ако поръчката е на стойност над 999 лева, доставката е безплатна за потребителя.

ДОСТАВКА

19. Стоките, поръчани от електронния магазин www.piloni.bg се доставят до 48 часа от изпращане на поръчката от страна на Потребителя, освен в случаите, в които за конкретната стока е указан различен срок на доставка. При всички случаи, Потребителят ще бъде информиран относно срока на доставка, когато същият е по-дълъг от 48 часа. Доставки се извършват на територията на Република България.

20. Piloni.bg не носи отговорност за неточно и/или забавено изпълнение, когато това се дължи на забава по вина на куриера и/или посочени от Потребителя неверен или непълен адрес, лице за контакти и/или телефон, както и при други, независещи от piloni.bg обстоятелства.

21.  Когато доставените стоки явно не съответстват на заявените за покупка от Потребителя и това може да се установи при обикновен преглед на доставените стоки, Потребителят има право да поиска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на поръчаната.