Menu
Количка

Алуминиеви пилони

Алуминиевите пилони, които предлагаме са произведени в Полша и отговарят на изискванията на ISO сертификат PN-EN 40 и PN-EN 1991-1-4: 2008. Предлагаме различни модели пилони с дължина от 6 до 9 метра. Пилоните са цилиндрични и се състоят от две или три съставни части с различни диаметри, за да могат да се транспортират по-лесно. Изработени са от алуминиева сплав с подсилена здравина и еластичност. Повърхностите на всички части имат галванично покритие - анодизиране или елоксация, за предпазване от надраскване. Всички крепежни елементи в пилона са от неръждаема стомана. Монтажът на пилоните най-често се извършва чрез фундиране на анкерна група, за която се закрепят триъгълни базови планки с шарнир, за да може пилоните да се накланят при необходимост от обслужване.

Алуминиевите пилони завършват с въртяща се плоска глава водеща въжето, в която има разба предвидена за поставяне на декоративен връх за по-красив завършек. Всички модели декоративни върхове, които предлагаме може да разгледате на в категорията Декоративни върхове.

Производител: Alumast Poland
При този модел пилон знамето се издига с въже, което се намира извън пилона. Въжето се укрепва за клемата(кнехта) посредством възел. Кнехтът обикновено се намира на 1,5 метра над основата. Предложената цена включва алуминиев пилон от две или три съставни части в зависимост от височината му, плосък в..
537.60лв. Без данък:448.00лв.
Производител: Alumast Poland
При този модел пилон знамето се издига с въже, което се прокарано вътре в пилона. Така се намалява шума, който се причинява от постоянните удари на въжето и намалява възможностите за кражба на знамето. Въжето се укрепва за вътрешна клема(кнехта) посредством възел. Предложената цена включва алум..
609.60лв. Без данък:508.00лв.
Производител: Alumast Poland
При този модел пилон има хоризонтално рамо с дължина до 150 см., което позволява знамето да бъде опънато постоянно дори и при безветрие. Рамото е закрепено към вътрешно въже на пилона. Предложената цена включва алуминиев пилон от две или три съставни части в зависимост от височината му, плосък връх,..
799.20лв. Без данък:666.00лв.
Производител: Alumast Poland
При този модел пилон има хоризонтално рамо с дължина до 150 см., което позволява знамето да бъде опънато постоянно дори и при безветрие. Рамото е закрепено към въртящата се на 360 градуса глава във върха на пилона. При този модел пилон няма въже и за смяна на знамето пилона трябва да се наклони поср..
799.20лв. Без данък:666.00лв.
Сглобяем и лесен за монтаж алуминиев пилон с връх, през който минава въжето за вдигане и сваляне на знамето.  Максимална височина на пилона при използване на всички съставни части е 600 см.Пилонът се състои от 4 алуминиеви съставни части по 150 см., ПВЦ тръба(60см.) за вкопаване или бетониране ..
349.00лв. 229.00лв. Без данък:190.83лв.
Сглобяем фасаден неръждаем пилон за знаме до 180 см. с декоративен връх и механизъм против усукване на знамето. Пилонът се състои от 5 части по 38 см. и може да бъде с дължина 74 см., 110 см., 145 см. и 180 см. Сглобяването на отделните части е здраво посредством метална резба. Знамето за тази дръжк..
109.00лв. 99.00лв. Без данък:82.50лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)