Menu
Количка

Пилони от фибростъкло

Пилоните от фибростъкло са изработени от полимер композит с подсилени влакна, познат и като фибростъкло. Те са изключително издържливи и не корозират и са перфектно естетическо решение за всяка офис сграда. Те са изработени от един детайл, изключително гъвкави са, нямат остатъчна деформация при силни пориви на вятъра. Повърхнината им е с един гланциран финиш, предпазващ от натрупване на прах и незадържащ петна. Високата им издръжливост ги прави подходящи за места с агресивни ветрове и тежки атмосферни условия. 

Предимства на пилоните от фибростъкло пред алуминиевите:

- Поддържат се лесно;

- Изключителна здравина;

- Изработени са от практически вечен материал - устойчив на слънце, влага и корозия;

- Тишина - при вятър ударите на знамената се чуват по-тихо;

- Сигурност - нулева електропроводимост и пилоните намират приложение близо до бензиностанции, водни басейни, електроцентрали и други специфични места;

- Белият цвят подхожда на почти всяка корпоративна визия.

При този модел пилон знамето се издига с въже, което се намира извън пилона. Въжето се укрепва за клемата(кнехта) посредством възел. Кнехтът обикновено се намира на 1,5 метра над основата. Предложената цена включва пилонно тяло от фибростъкло, блок водещ въжето, голям декоративен връх, въже, кнехт з..
0.00лв. Без данък:0.00лв.
При този модел въжето върви вътре в пилона и е закрепено на кнехт, отвора, за който е с ключалка. Това елиминира неприятния шум от удари на въжето в пилона при вятър, а заключването на кнехта премахва възможността за кражба на вашия флаг. Цената включва: пилонно тяло от фибростъкло, голям декоративе..
0.00лв. Без данък:0.00лв.
При този модел пилон има хоризонтално рамо с дължина до 150 см., което позволява знамето да бъде опънато постоянно дори и при безветрие. Рамото е закрепено към вътрешно въже на пилона. Знамето се издига и сваля чрез въже, което е интегрирана в пилонното тяло. Цената включва: пилонно тяло от фибростъ..
0.00лв. Без данък:0.00лв.
При този модел пилон има хоризонтално рамо с дължина до 150 см., което позволява знамето да бъде опънато постоянно дори и при безветрие. Рамото е закрепено към въртящата се на 360 градуса глава във върха на пилона. При този модел пилон няма въже и за смяна на знамето пилона трябва да се наклони поср..
0.00лв. Без данък:0.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)