Menu
Количка

Флагови тежести

Флаговата тежест се поставя в най-ниската точка, в която знамето е прикрепено към пилона. Тя играе ролята на противотежест и не позволява знамето да се набира нагоре по пилона при вятър. Флаговата тежест придържа знамето близо до пилона и намалява силите, които действат върху придържащите флагови рингове. При липса на флагова тежест придържащите рингове и се късат по-бързо и трябва да се подменят по-често.

Производител: Flagpole Express UK
Подсилен придържащ ринг за бяла флагова тежест. Чрез него флаговата тежест се придържа близо до пилона при вятър и така се намалява възможността знамето да се скъса при силен вятър.Диаметър в затворено положение - 13,5 см...
36.00лв. Без данък:30.00лв.
Производител: Flagpole Express UK
Подсилен придържащ ринг за сива флагова тежест. Чрез него флаговата тежест се придържа близо до пилона при вятър и така се намалява възможността знамето да се скъса при силен вятър.Диаметър в затворено положение - 13,5 см...
36.00лв. Без данък:30.00лв.
Производител: Hampshire Flag Company UK
Тежест за знаме, която не позволява знамето да се набира нагоре по пилона и държи знамето изпънато постоянно. Тежестта се закрепя за най-доланата капса на знамето и обикаля пилона.  Флаговата тежест придържа знамето към пилона и намалява значително възможността от скъсване при вятър. Диаметърът..
72.00лв. 66.00лв. Без данък:55.00лв.
Производител: Hampshire Flag Company UK
Тежест за знаме, която не позволява знамето да се набира нагоре по пилона и държи знамето изпънато постоянно. Тежестта се закрепя за най-доланата капса на знамето и обикаля пилона. Флаговата тежест придържа знамето към пилона и намалява значително възможността от скъсване при вятър.Цвят: бял - подхо..
72.00лв. Без данък:60.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)