Menu
Количка

Комплект два сребристи ограничителни пилона с червено въже

Комплект два сребристи ограничителни пилона с червено въже

Комплект от две стабилени и елегантени сребристи метални ограничителни пилона/колчета с едно червено въже.  Въжето е велурно със сребристи самозатварящи се куки за закачане. Стоперите могат да бъдат свързани в произволни форми. Произведени са от полирана стомана, издръжливи и лесни за почистване. С помощта на тези ограждения ще може да ограничите определена зона или да забраните достъп до нея, както и да използвате огражденията за указване на посоката в зали, ресторанти, банки, хотели, конференции и събития и други мероприятия.  Дължината на въжето е 150см. Височината на колчето е 95 см. с диаметър на основата - 32 см., дъното е полимерно, не се пързаля дори и при мокър под. Тегло - 6.5 кг. Предназначени са предимно за вътрешна употреба.

Този комплект колчета с въже е идеален за хотели, клубове, концерти и изложбени центрове, а също така е подходящ за контрол на тълпите, като например опашки от хора при събития и може лесно да се откача и конфигурира в различни форми.

С първокласен материал от неръждаема стомана, тези ограничителни колчета са специално изработени със стабилна и надеждна основа. Тези преградни стойки се отличават с полиран огледален вид, гарантирайки чудесна елегантност. Кадифеното въже с дължина 150 см е оборудвано с кукички за лесно поставяне. Устойчивата основа е достатъчно здрава и стабилна, за да не се преобърне или падне колчето при допир.

Обявената цена е за комплект, който включва - две колчета в сребрист цвят с червено въже със сребристи краища и карабини, две тежести и два покрития на тежестта с цвета на колчето.

Отстъпка в цената при поръчка на едро.

  • Наличност:: Наличен
  • Модел: сребристи с едно въже
  • Тегло: 13.00кг.
252.00лв.
210.00лв.
Без данък: 175.00лв.