Menu
Количка

Alumast Poland

Производител: Alumast Poland
Въртяща се на 360 градуса глава с лагер с хоризонтално рамо за алуминиев пилон тип Банер с диаметър при върха 50мм. Този модел връх се поставя само на пилони без въже и е в комплект с хоризонтална тръба - рамо, което позволява знамето да бъде разпънато през цялото време дори и при безветрие. Максима..
180.00лв. Без данък:150.00лв.
Производител: Alumast Poland
Въртяща се на 360 градуса глава с лагер с хоризонтално рамо за фибростъклен пилон тип Банер с диаметър при върха 65 мм. Този модел връх се поставя само на пилони без въже и е в комплект с хоризонтална тръба - рамо, което позволява знамето да бъде разпънато през цялото време дори и при безветрие. Мак..
180.00лв. Без данък:150.00лв.
Производител: Alumast Poland
Въртяща се на 360 градуса глава за пилон. Този модел се поставя на пилон, който при върха е с вътрешен диаметър 50мм. Този модел връх се поставя само на пилони с въже - вътрешно или външно. На върха на главата има резба за болт М8, която е предвидена за поставяне на докоративен връх на пилона, за да..
72.00лв. Без данък:60.00лв.
Производител: Alumast Poland
Въртяща се на 360 градуса глава за бял пилон от фибростъкло. Този модел се поставя на пилон, който при върха е с външен диаметър 65мм. Този модел връх се поставя само на пилони с въже - вътрешно или външно. На върха на главата има резба за болт М8, която е предвидена за поставяне на докоративен връх..
72.00лв. Без данък:60.00лв.
Производител: Alumast Poland
Въртящо Г-образно рамо за пилон тип Windtracker. Рамото е в комплект с два придържащи ринга необходими за закрепването му. Този модел рамо се поставя само на пилони с вътрешно въже и позволява знамето да бъде разпънато през цялото време дори и при безветрие и позволява подмяна на знамената без да се..
204.00лв. Без данък:170.00лв.
Производител: Alumast Poland
При този модел пилон знамето се издига с въже, което се намира извън пилона. Въжето се укрепва за клемата(кнехта) посредством възел. Кнехтът обикновено се намира на 1,5 метра над основата. Предложената цена включва алуминиев пилон от две или три съставни части в зависимост от височината му, плосък в..
537.60лв. Без данък:448.00лв.
Производител: Alumast Poland
При този модел пилон знамето се издига с въже, което се прокарано вътре в пилона. Така се намалява шума, който се причинява от постоянните удари на въжето и намалява възможностите за кражба на знамето. Въжето се укрепва за вътрешна клема(кнехта) посредством възел. Предложената цена включва алум..
609.60лв. Без данък:508.00лв.
Производител: Alumast Poland
При този модел пилон има хоризонтално рамо с дължина до 150 см., което позволява знамето да бъде опънато постоянно дори и при безветрие. Рамото е закрепено към вътрешно въже на пилона. Предложената цена включва алуминиев пилон от две или три съставни части в зависимост от височината му, плосък връх,..
799.20лв. Без данък:666.00лв.
Производител: Alumast Poland
При този модел пилон има хоризонтално рамо с дължина до 150 см., което позволява знамето да бъде опънато постоянно дори и при безветрие. Рамото е закрепено към въртящата се на 360 градуса глава във върха на пилона. При този модел пилон няма въже и за смяна на знамето пилона трябва да се наклони поср..
799.20лв. Без данък:666.00лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)