Menu
Количка

Ограничител с червена лента

Ограничител с червена лента

Стабилено и елегантено черно метално ограничително колче с червена лента.  Лентата е вградена в ограждението, изтегля се и се закача за следващото ограждение. Могат да бъдат свързани в произволни форми. Произведени са от стомана, издръжливи и лесни за почистване. С помощта на тези ограждения ще може да ограничите определена зона или да забраните достъп до нея, както и да използвате огражденията за указване на посоката в зали, ресторанти, банки, хотели, конференции и събития и други мероприятия. Лентата може да се опъне до размерът, който ви е необходим - макс. 200 см. Височината им е 90 см. с диаметър на основата - 34.5 см., дъното е полимерно, не се пързаля дори и при мокър под. Тегло - 6.5 кг. Предназначени са предимно за вътрешна употреба. 

Ограничителните колчета с лента се използват се за изграждане на зони, пропускателни пунктове, насочващи коридори, както и за всякакви заграждения свързани със събития, конференции и концерти. Всяко ограничително колче разполага с касета, в която е навита ограничителната лента с дължина 200 см. Към всяко ограничително колче могат да се прикачат общо 4 ленти заедно с лентата навита в касетата. Конекторите са разположени на 90 градуса един от друг. По този начин едно ограничително колче може да обслужва общо 4 ленти ( 3 ленти от съседни колчета). Това позволява гъвкави решения при ограждане на различни периметри.

Обявената цена е за един брой, комплекта на който включва - колче с вградена червена лента, тежест и покритие на тежестта с цвета на колчето.

Отстъпка в цената при поръчка на едро.

  • Наличност:: Наличен
  • Модел: черно с червена лента
  • Тегло: 6.50кг.
90.00лв.
66.00лв.
Без данък: 55.00лв.